WAT EEN DAG!

WAT EEN DAG!

Eindelijk heb ik hem ontmoet: Freerk Ykema. De grondlegger, de bedenker van de Rots en Water methodiek. Wat een krachtige man, fantastisch om van hem te mogen leren.
Vandaag en morgen volg ik de verdieping Rots en Water en ASS (Autisme Spectrum Stoornis)
Ik wil graag alsmaar beter worden in wat ik doe. De beste versie van mezelf laten zien in mijn trajecten!
Alles voor ‘mijn-RotsenWater-kinderen’

Vanmorgen ging ik daarom al vroeg met m’n C1-tje op weg naar Utrecht. Met BONKEND hart van al dat in-en uitvoegen en na spannende knipperlicht-manoeuvres was ik ook nog eens te laat vanwege de files. Dat autorijden is echt niet mijn ding. Maar t bracht me wel naar deze mooie dag.
En nu zit ik hier in mijn uppie in de lobby van t hotel..
een beetje strandhouding
een beetje rots
een beetje rust
en een beetje wijn zorgt ervoor dat ik er weer als een mooisterkewendy zit!