Ja, het werkt!

Ja, het werkt!

Ik ontving een hele fijne mail deze week..♡

Een van de kinderen uit mijn training (10 jaar) moest met spoed terug naar het ziekenhuis omdat hij complicaties had na een ingreep. Het was avond en hij was in paniek.
Een stukje👇uit de mail van zijn moeder

⭐️“…toen zei hij even wachten allemaal. Ik ga eerst even doen wat ik van Wendy heb geleerd. Hij ging sterk staan, diep inademen en met de handen naar beneden. Dat deed hij een minuut of zo en toen werd hij helemaal rustig. Hij bleef het spannend vinden, maar hij was wel weer gekalmeerd. Ik vond dat zo gaaf om te zien. Dat hij op zo’n moment van stress er aan denkt wat hij heeft geleerd. Prachtig. Echt super Wendy wat je met die kids doet. Ik hoop dat door mijn verhaal er juist nog meer ouders zijn die hun kind naar jou laten gaan. Ben er erg dankbaar voor. In het begin sta je er toch best sceptisch tegenover en als je dan dit ziet gebeuren… “⭐️